OXO BREW Manuel utilisateur

Taper
Manuel utilisateur
INSTRUCTION MANUAL
Compact Cold Brew
Coffee Maker
Meet your Coffee Maker To Brew
Container Lid
Brewing
Container
Glass
Carafe
Cork Lid
Rainmaker
Showerhead
4
After brewing,
place container
on top of glass
carafe
Coffee will start to drain
automatically
1
Add coarsely
ground coffee
to container
Fill to the coffee bean
line; when finished, place
rainmaker on container
2
Pour 24 oz of
water around
rainmaker
The dot on the glass
carafe indicates 12 oz
3
Brew on
counter
or in fridge
12–24 hours on counter,
20–24 in fridge
(with lid)
5
Use carafe to
serve or store
in fridge with
cork lid
We recommend a 1:2 or 1:3 ratio
of coffee concentrate to water or milk.
For example, if you measure out 2 oz/60 mL of concentrate,
you would dilute it with 4–6 oz/120–180 mL of water or milk.
NOTE: All coffee is different! This recipe and the bean
marking on the brewing container are great starting points,
but depending on the roast you use, you might want to
add more or less ground coffee the next time you brew.
OXO Paper Filters can be used for a secondary level of filtration.
Bottom of brewing container twists off for thorough cleaning.
After cleaning, press bottom valve to release excess water.
Carafe is dishwasher safe; hand wash all other parts.
All parts nest for compact storage.
Visit www.oxo.com for more information
Cold Brew Concentrate Recipe
Coffee
6 oz/175 g
Water
24 oz/700 mL
Yield
16 oz
(5-7 drinks)
MODE D’EMPLOI
Machine Compacte
Pour Infusion À Froid
Présentation de votre cafetière Mode d’emploi
Couvercle
Infuseur Carafe en verre
Courvercle
en liége
Rainmaker
4
Placez l’infuseur
sur la carfafe
Laissez le concentré
s’écouler
1
Remplissez
l’infuseur de café
moulu (mouture
grossière) jusqu
à la ligne
Mettez le Rainmaker sur
l’infuseur
2
Remplissez la
carafe d’eau
jusqu’au point sous
le logo OXO et
versez sur le
Rainmaker
Répétez l’opération (la carafe
contient 12 oz)
3
Laissez infuser sur
le plan de travail
pendant 12 à 24
heures ou au
réfrigérateur
pendant 20 à 24
heures
5
Placez le bouchon
en liège sur la
carafe une fois
l’opération nie et
pour conserver le
concentré
OXO recommende un ratio de 1:2 ou 1:3.
Par exemple, si vous utilisez 2 oz/60 mL de concentré, nous vous
conseillons de rajoutr 4-6 oz/120-180 mL d’eau ou de lait.
Note: Chaque café est différent. Nous vous recommendons d’adapter
la recette en fonction de votre café et de vos préférences.
Vous pouvez utiliser les filtres en papier pour une deuxième filtration.
La collerette inférieure de l’infuseur se désolidarise en tournant pour
le nettoyage.Après le nettoyage, appuyez sur la valve dans le bas
de l’infuseur pour évacuer l’eau restante.
La carafe en verre se lave au lave-vaisselle. Lavez toutes les autres
pièces à la main.
Toutes les pièces s’imbriquent les unes dans les autres pour un
rangement compact.
Pour en savoir plus, visitez oxo.com
Recette De Concentré De Cold Brew
De café
6 oz/175 g
D’eau
24 oz/700 mL
Produit
16 oz
(pour 5 à 7 boissons)
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5

OXO BREW Manuel utilisateur

Taper
Manuel utilisateur

dans d''autres langues