LOUIS TELLIER 537141 Manuel utilisateur

Taper
Manuel utilisateur
537141 en ma 2012.07
*537.141 APPLE PEELER, CORER & SLICER
MANUAL / SPARE PART LIST
No DESCRIPTION
A VACUUM BASE WITH LEVER
B SHAFT LEVER
C HANDLE
D FORK
E CORER BLADE
KEEP AWAY FROM CHILDREN - BE CAREFUL THE BLADE IS VERY SHARP - WASH THE APPLIANCE
BEFORE THE FIRST USE AND AFTER EACH USE UNDER THE WARM WATER, THEN, WIPE IT.
APPLE PEELER - SUCTION BASE
Assembly instructions:
1. The handle has been placed on the peeler back-ward to conserve space in the box. Turn handle
around by releasing the shaft lever and pulling shaft back slightly. Turn handle counter clockwise to
unscrew from shaft and reattach by turning handle fi rmly clockwise.
2. Secure apple peeler to counter or table top by turning lever on vacuum base.
3. Turn the handle all the way in to make sure the fork passes directly through the centre of the coring
slicing blade. if adjustment is needed, loosen thumb screw and centre blade around the fork.
4. Now you’re ready to begin peeling. Press apple, stem end fi rst, rmly onto the 3 prong fork.
Make sure apple is centred on fork so that peeler will work at its best. Turn handle to peel,
core and slice in one easy operation.
5. When peeling is completed slide apple spiral from core. Release lever and pull handle back when
peeling in completed to release core from fork.
6. The sharp end of the corer blade will make apple rings just for canning, drying, salads, pies and
other delicious apple treats.
537141 fr ma 2012.07
*537.141 PELE-POMMES-TRANCHEUR
MODE D’EMPLOI
No DESCRIPTION
A MANIVELLE
B LOQUET
C MANCHE
D TRIDENT
E VIDE-POMME
NE PAS LAISSER L’APPAREIL A LA PORTEE DES ENFANTS - ATTENTION AU COUTEAU TRES
TRANCHANT LAVER L’APPAREIL AVANT LA PREMIERE UTILISATION ER APRES CHAQUE
UTILISATION SOUS L’EAU CHAUDE, PUIS ESSUYER.
APPAREIL Â POMMES - FIXATION VENTOUSE
Mode d’emploi:
1. Poser l’appareil sur la surface plane et lisse d’un comptoir ou d’une table. Tourner la manivelle (A)
vers la gauche pour y fi xer la ventouse.
2. Visser la poignée au bout du manche (C).
3. Visser le trident (D) au manche (C). Tourner complètement la poignée afi n de vous assurer que le
trident passe bien au centre du vide-pomme (E).
4. Appuyer sur le loquet (B) afi n de dégager la vis sans fi n et reculer complètement la vis sans fi n.
5. Vous voici prêt à peler. Enfoncer la pomme sur le trident (D), côté queue. Assurez-vous que la
pomme est bien centrée sur le trident (D) pour obtenir le meilleur rendement. Tourner la manivelle (A)
dans le sens des aiguilles d’une montre pour peler, évider, et trancher en une seule opération!
6. Retirer la pomme du trognon. Libérer le loquet (B) et tirer la poignée pour enlever le trognon du
trident.
  • Page 1 1
  • Page 2 2

LOUIS TELLIER 537141 Manuel utilisateur

Taper
Manuel utilisateur

dans d''autres langues