Bertazzoni MAS244GASXE Quick reference guide GAS ranges 10

Catégorie
Cuisinières
Taper
Quick reference guide GAS ranges 10
QUICK REFERENCE GUIDE
GAS OVEN RANGES
SYMBOL OVEN FUNCTION FUNCTION SELECTION SETTING BEST FOR
Traditional bake
Activates lower heating
element
Select the desired
temperature through
the either oven control
knob or the touch
control smart botton.
270°F - 500°F
Traditional baking and roasting on 1 level
Gas convection
Activates lower heating
element and the convection
fan
Select the desired
temperature through
the either oven control
knob or the touch
control smart botton
270°F - 500°F
Multi-level cooking without flavour crossover.
Suitable for cooking fish, meat, poultry,
vegetables and cakes at the same time.
Broil Activates the upper gas broiler Fixed temperature
Ideal to roast and sear steak, sausages,
bacon. Adjust the level of the broiler pan
distance from the broiler element.
Convection broil
Activates the upper burner
and the oven fan
Fixed temperature
Use for even browning and even heat
distribution.
Ideal for grilling thicker cuts of beef.
Dehydrate
Activates the oven fan and
the light
Fixed temperature
100°F
Defrost Activates the oven fan only -
In defrost mode, no heating elements are
used. Only the fan is activated to circulate
air inside the oven for defrosting and not
cooking the food.
Light Light
MAIN CAVITY
3070720
AUXILIARY CAVITY
TO COOK BEAUTIFULLY
bertazzoni.com
SYMBOL OVEN FUNCTION FUNCTION SELECTION SETTING BEST FOR
Traditional bake Activates the bottom burner
Select the desired
temperature through
the either oven control
knob or the touch
control smart botton.
270°F - 440°F
Traditional baking, roasting and warming on
1 level
GUIDE DE RÉFÉRENCE RAPIDE
CUISINIÈRE FOUR À GAZ
3070720
TO COOK BEAUTIFULLY
bertazzoni.com
SYMBOLE FONCTION DESCRIPTION TEMPÉRATURE INDIQUÉ POUR
Cuisson Activation du brûleur inférieur
Tournez la
manette jusqu’à
la température
souhaitée
270°F - 500°F
Cuisson et rôtissage traditionnels sur un niveau
Cuisson à chaleur
tournante
Activation du brûleur inférieur
et du ventilateur convection
Tournez la manette
jusqu’à la température
souhaitée
270°F - 500°F
Cuisson et rôtissage sur plusieurs niveaux
Temps de cuisson réduit
Idéal pour viande, volaille et gateaux
Grill Activation du brûleur supérieur Idéal pour les steaks, saucisses, bacon
Cuisson au grill par
convection
Activation du brûleur
supérieur et du ventilateur
convection
-
Pour rôtir de grosses pièces de viande ou de
volaille sur un seul niveau. Également pour
gratiner et faire dorer.
Déshydratation
Activation du ventilateur
convection
100°F Déshydratation des aliments, fleurs, légumes
Décongélation
Activation du ventilateur
convection
-
Décongélation des aliments. Tous les
éléments chauffants sont éteints.
Lampe du four Lampe du four
AUXILIARY CAVITY
SYMBOLE FONCTION DESCRIPTION TEMPÉRATURE INDIQUÉ POUR
Cuisson Activation du brûleur inférieur
Tournez la
manette jusqu’à
la température
souhaitée
270°F - 440°F
Cuisson et rôtissage traditionnels sur un niveau
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