5
16.3 Bags and rolls .......................................................................................................... 38
16.4 Preserve food with vacuum: ................................................................................... 39
16.5 Making a bag using the bag roll ............................................................................. 40
16.6 Open a sealed bag ................................................................................................... 40
16.7 Using the film box ................................................................................................... 40
16.8 Using the Cutter ...................................................................................................... 40
16.9 Storing your vacuum sealing system .................................................................... 40
17 Cleaning and Maintenance ..................................................................................... 41
17.1 Safety information ................................................................................................... 41
17.2 Cleaning ................................................................................................................... 41
18 Troubleshooting ...................................................................................................... 42
18.1 Safety notices .......................................................................................................... 42
18.2 Cause and Action .................................................................................................... 42
19 Disposal of the Old Device ..................................................................................... 43
20 Guarantee ................................................................................................................. 44
21 Technical Data ......................................................................................................... 44
22 Mode d´emploi ......................................................................................................... 46
22.1 Généralités ............................................................................................................... 46
22.2 Informations relatives à ce manuel ........................................................................ 46
22.3 Avertissements de danger...................................................................................... 46
22.4 Limite de responsabilités ....................................................................................... 47
22.5 Protection intellectuelle .......................................................................................... 47
23 Sécurité .................................................................................................................... 47
23.1 Utilisation conforme ................................................................................................ 48
23.2 Consignes de sécurités générales ........................................................................ 48
23.3 Sources de danger .................................................................................................. 49
23.3.1Danger de brulures ................................................................................................. 49
23.3.2Danger d'incendie ................................................................................................... 50
23.3.3Dangers du courant électrique ................................................................................ 50
23.4 Informations relatives à la sécurité de stockage des aliments ........................... 51
24 Mise en service ........................................................................................................ 51
24.1 Consignes de sécurité ............................................................................................ 51
24.2 Inventaire et contrôle de transport ........................................................................ 51
24.3 Fonctions ................................................................................................................. 52
24.4 Déballage ................................................................................................................. 52
24.5 Elimination des emballages ................................................................................... 52
24.6 Mise en place ........................................................................................................... 53