Press the [Storage] button to turn on the Storage Kimchi lamp.
Every time you press the [Storage] button, The left compartment changes in the order of Storage Kimchi (Mid)Storage Kimchi (High)Storage Kimchi
(Low)Produce (Mid)Produce (High)Dried FishFreeze.
The right compartment changes in the order of Storage Kimchi (Mid)Storage Kimchi (High)Storage Kimchi (Low)Produce (Mid)Produce (High)
BeverageRice.
When you want to store the food cold, select Storage Kimchi (High) and when you want to storage less cold or when the amount is small, select Storage
Kimchi (Low). If you want to storage Kimchi at the right temperature, select Storage Kimchi (Mid).
Appuyez sur [Storage] pour voir le signal lumineux de conservation du Kimchi.
Chaque fois que vous appuyez sur la touche [Conserver], la sélection du compartiment gauche change dans l’ordre suivant : Conserver Kimchi (Moyen)
Conserver Kimchi (Fort) Conserver Kimchi (Bas) Légume /Fruit (Moyen) Légume /Fruit (Fort) Crustacés séchés Congeler.
Le compartiment droit change dans l’ordre suivant : Conserver Kimchi (Moyen) Conserver Kimchi (Fort) Conserver Kimchi (Bas) Légume /Fruit
(Moyen) Légume /Fruit (Fort) Boissons Riz.
Si vous voulez conserver au froid les aliments, sélectionnez Storage Kimchi (High) et si vous voulez les conserver moins froid ou quand il s’agit de petites
quantités, sélectionnez Storage Kimchi (Low). SI vous voulez conserver le Kimchi à sa juste température, vous devez sélectionner Storage Kimchi (Mid).
2
18
Lock the system by pressing the [Lock/Unlock] button.
When the selection is finished, the system will automatically switch to the Lock condition after 1 minute even when you do not press the
[Lock/Unlock] button.
Bloquer le système en appuyant sur [Lock/Unlock].
Quand la sélection est terminée, le système se remettra automatiquement en position de blocage au bout d’1 minute même si vous
n’appuyez pas sur [Lock/Unlock].
1
3
/ How to store Kimchi / Comment conserver le Kimchi
How to store Kimchi
Comment conserver le Kimchi
Storing delicious Kimchi
Conservation d’un Kimchi délicieux
. , .
The taste of Kimchi depends on its proper storing method. Now enjoy its optimal taste for a further extended period.
Le goût du Kimchi dépend de la méthode de conservation. Profitez à partir de maintenant d’un goût optimum et pour longtemps.
Unlock the system by pressing the [Lock/Unlock] button for more than 3 seconds.
Débloquer le système en appuyant sur [Lock/Unlock] pendant plus de 3 secondes.
/ What is a presser? / Qu’est-ce qu’une presse ?
.
. .
It is a back up pressing lid playing a role as radish leaves & a stone weight placed on Kimchi. When Kimchi is covered by the presser, it minimizes air contact of the
Kimchi on top, preventing it from drying up and helping Kimchi to maintain its unique acidic taste and color and be fermented deliciously.
C’est un couvercle qui joue le même rôle que des feuilles de radis et une lourde pierre lourde placée sur le Kimchi. Quand le Kimchi est couvert par la presse, le contact
avec l’air est réduit, ce qui l’empêche de sécher et l’aide à maintenir une acidité incomparable, une couleur agréable et lui permettra de fermenter délicieusement.
/ To store Kimchi for an extended period of time / Pour garder le Kimchi pendant longtemps
Select on of Storage Kimchi (Mid), Storage Kimchi (High) or Storage Kimchi (Low) and press the [Storage ] button 2-3 hours before the storage, making the compartment cold. And then storage Kimchi. But make sure not to open the door often. When the door
gets opened frequently, the inside temperature fluctuates, making Kimchi change its taste and become sour. Storage Kimchi (Low), Storage Kimchi (Mid) and Storage Kimchi (High) are the temperature to storage the Kimchi.
When storing Kimchi, there could be frost or water on the compartment walls. It is due to the products function. This is not a cause for concern.
When storing Kimchi initially, take out the Kimchi container after 2-3 days to see if the water is overflowing. There must not be any over-flowing in order to store for a long period of time.
When you select Storage Kimchi (High), the storaged food can freeze. Therefore you must check between about 12-24 hours. When the internal temperature of the Kimchi refrigerator is too low, change to Storage Kimchi (Mid) or Storage Kimchi (Low).
Sélectionner Storage Kimchi (Mid), Storage Kimchi (High) ou Storage Kimchi (Low) et appuyer sur [Storage] 2-3 heures avant de mettre le produit afin que le compartiment puisse refroidir. Puis placer le Kimchi. Assurez-vous de ne pas ouvrir souvent la po rte.
Si vous ouvrez fréquemment la porte, la température subira des variations et modifiera le goût du Kimchi, qui s’aigrira. Storage Kimchi (Low), Storage Kimchi (Mid) et Storage Kimchi (High) sont les températures de conservation du Kimchi.
Dans la conservation du Kimchi, les parois du compartiment peuvent se couvrir de givre ou d’eau. C’est l’une des fonctions de l’appareil, il n’y a pas lieu de s’inquiéter.
Dans le cas d’une première conservation de Kimchi, sortez le conteneur au bout de 2-3 jours pour vérifier que l’eau ne déborde pas. Pour lui assurer une longue conservation, il ne doit pas se produire de débordements.
Si vous sélectionnez Storage Kimchi (High), l’aliment risque de se congeler. Vous devez donc vérifier au bout de 12-24 heures. Si la température interne du réfrigérateur Kimchi est trop basse, passez-la à Storage Kimchi (Mid) ou Storage Kimchi (Low).