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To make sausage, open up the sausage casing and pull it over the sausage
nozzle leaving approximately 5 cm overhanging at the end. Create sausages by
turning the speed control knob to the 0 posion and twisng the casing.
NOTE:
Thaw all frozen meat thoroughly before grinding.
Do not connuously grind meat for more than 5 minutes.
Be sure to refrigerate any ground meats immediately. Cook or freeze within
1 or 2 days.
Recommendaon of selecng the grinding plate
Fine plate – used for finely ground textured food, such as pâté, baby food and
hamburger.
Medium plate – used for medium ground textured food, such as meat for
sausage, meatballs or meatloaf.
Coarse plate – used for coarse ground textured food, such as ground beef.
Slicing/Shredding Vegetable (Speed 1 only)
1. Remove the cover of the vegetable slicer/shredder aachment opening.
2. Aach the vegetable slicer kit to the opening securely by turning the
opening clockwise.
Short-me operaon: The slicer/shredder is designed to be operated
without interrupon for a maximum of 5 min.
CLEANING AND MAINTENANCE
Warning: Always turn off and unplug the appliance before cleaning.
Ensure the appliance has cooled completely before cleaning.
Disassemble the accessories.
Wash the accessories in warm soapy water. Rinse them thoroughly.
Clean the outside of the appliance with a slightly damp cloth. Do not
immerse it in water.
Surfaces in contact with food should be cleaned regularly to avoid
cross contaminaon from different types of food, the use of warm
Fonconnement du hachoir
1.Coupez la viande en cubes (environ 20 mm x 20 mm).
2.Tournez le bouton de contrôle de la vitesse jusqu'à la vitesse 6.
3.Versez les cubes de viande dans la cheminée. Ulisez le poussoir pour
pousser les aliments à travers la cheminée.
Pour fabriquer des saucisses, ouvrez le boyau à saucisse et placez-le sur
l'embout à saucisse en laissant dépasser environ 5 cm à l'extrémité. Pour
fabriquer une saucisse, meez le bouton de contrôle de la vitesse sur la
posion 0 et tournez le boyau à intervalles réguliers.
REMARQUE :
Décongelez complètement la viande surgelée avant de la hacher.
Ne hachez pas la viande de manière connue pendant plus de
5 minutes.
Veillez à réfrigérer immédiatement la viande hachée. Cuisez-la ou
congelez-la dans un délai de 1 ou 2 jours.
Recommandaon de sélecon de la plaque de hachage
Plaque pour hachage fin – Ulisée pour hacher finement les aliments
texturés, comme le pâté, les aliments pour bébés et la viande pour les
hamburgers.
Plaque pour hachage moyen – Ulisée pour les aliments de moyenne
texture, comme la viande pour les saucisses, les boulees de viande ou les
pains de viande.
Plaque pour hachage épais
– Ulisée pour les aliments de textur grossière ,
tels que le bœuf haché.
Pour trancher / râper les légumes (vitesse 1 seulement)
1. Rerez le couvercle de l'ouverture de la trancheuse / râpe de légumes.
2. Aachez fermement la trancheuse de légumes sur l'ouverture en tournant
l'ouverture dans le sens des aiguilles d'une montre.
Fonconnement de courte durée : la trancheuse / râpe est conçue
pour fonconner sans interrupon pendant une durée maximale
de 5 minutes.
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